Webinars

Zit je thuis of op kantoor moeilijk te doen met camera, licht en geluid omdat je denkt dat een webinar vanuit een professionele tv studio veel te duur is? Dat valt reuze mee! Wij ontzorgen jou bij alle technische vraagstukken, zodat jij je kan concentreren op de inhoud. Én het ziet er nog eens fantastisch uit!
Vanuit de TV studio van ZuidWest TV in Bergen op Zoom verzorgen wij jouw webinar van A tot Z. De TV studio is van alle gemakken voorzien en volledig coronaproof te gebruiken. Ontvang jouw gasten in een professionele omgeving en ga zonder zorgen het webinar in. Of je dit nu wilt doen via Teams, Zoom, YouTube of een ander platform, het kan bij ons allemaal!

Doormiddel van alle schermen in de studio zorgen wij ervoor dat de studio helemaal voorzien is van jouw huisstijl. Komt er iemand een presentatie houden? Dan staat er een groot 70 inch scherm waarvoor de presentatie gehouden kan worden. En een filmpje instarten? Geen probleem, dat doen we ook gewoon. Kan iemand niet aanwezig zijn, dan bellen we gewoon rechtstreeks in de
studio in via Skype. En dit allemaal voor dezelfde prijs!
Ben je ook opzoek naar een professionele tv presentator of dagvoorzitter? Dan regelen we die voor een meerprijs ook gelijk voor je.
Meer informatie? mail naar [email protected] of bel 0164-235823

Wat zit er allemaal in de basisprijs voor een webinar?
– volledig gebruik van de studio voor 1 dagdeel (4 uur) met talkshowtafel
– schermen in decor
– 1 groot presentatiescherm
– 4 professionele broadcastcamera’s
– 1 regisseur/technicus
– 1 geluidsman met alle benodigde audiofaciliteiten
– standaard TV belichting van het decor
– gebruik van autocue
– koffie en thee faciliteiten