Hoogerheide

51-jarige man mishandeld in Hoogerheide, politie zoekt getuigen

Maarten Elst Maarten Elst

Een 51-jarige man uit Hoogerheide is dinsdagnamiddag mishandeld op een parkeerplaats bij een winkel aan de Raadhuisstraat. Een drietal mannen sloeg de man in elkaar nadat de Hoogerheidenaar hen aansprak op vuilstorting. Het slachtoffer viel daarbij op de grond waarna het drietal vluchtte. De inwoner van Hoogerheide is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis waar hij is behandeld aan zijn verwondingen. De politie zoekt momenteel naar getuigen die meer over het incident weten.

De feiten vonden plaats omstreeks 16.40 uur op een parkeerplaats bij een winkel aan de Raadhuisstraat. Een drietal mannen gooit afval weg op een plaats daar waar het niet hoort. Een 51-jarige man uit Hoogerheide ziet het gebeuren en stapt er op af. Het drietal reageert hier agressief op en slaat en schopt de Hoogerheidenaar tot hij op de grond valt.

Hulpdiensten ter plaatse

Kort daarop rijden de daders weg in een auto met een Belgisch kenteken. Hulpdiensten komen ter plaatse om de gewonde man uit Hoogerheide te onderzoeken en over te brengen naar het ziekenhuis. Daar is hij medisch onderzocht en behandeld aan zijn verwondingen. Hoe het nu met de man gaat, is niet bekend.

De politie zoekt getuigen van deze mishandeling. “Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2021341933.