Woensdrecht

A4 donderdagavond afgesloten tussen Markiezaat en Hoogerheide

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De snelweg A4 wordt donderdagavond afgesloten tussen knooppunt Markiezaat en afrit 30 Hoogerheide. De afsluiting is in beide richtingen, maar na elkaar. De werkzaamheden duren tot vrijdagochtend. Weggebruikers worden omgeleid en moeten rekening houden met een langere reistijd.

Door: Bianca van Vugt

Rijkswaterstaat gaat onderhoud plegen aan de snelweg A4 tussen knooppunt Markiezaat en afrit 30 Hoogerheide. De werkzaamheden beginnen donderdagavond en duren tot vrijdagochtend. Beide rijrichtingen moeten worden afgesloten, maar niet tegelijkertijd. De werkzaamheden worden na elkaar gedaan, waardoor er altijd 1 rijrichting open blijft. Voor de afgesloten kant wordt steeds een omleidingsroute aangegeven.

Beide richtingen komen aan de beurt

De A4 wordt eerste afgesloten in de richting van Bergen op Zoom. Dat is tussen knooppunt Markiezaat en afrit 30 Hoogerheide. De afsluiting begint donderdagavond om 21.00 uur en duurt tot ’s nachts 01.00 uur.

De werkzaamheden in de richting van Vlissingen beginnen donderdagavond pas om 23.00 uur en duren tot 05.00 uur ’s ochtends. Dan is de A4 afgesloten van oprit 30 Hoogerheide tot knooppunt Markiezaat.

Altijd 1 rijrichting open

Rijkswaterstaat wil er voor zorgen dat er tussen 23.00 uur en 01.00 uur altijd 1 rijrichting open is. Op de gele verkeersborden worden de omleidingsroutes aangegeven. Weggebruikers moeten er rekening mee houden dat ze langer onderweg zullen zijn. Volgens Rijkswaterstaat kan de extra reistijd oplopen tot 10 minuten.

Op de website van Rijkswaterstaat kun je meer informatie vinden over geplande werkzaamheden. Je kunt ook bellen met het gratis informatienummer 0800- 8002.