Hoogerheide

A4 naar Rotterdam lang weekend dicht tussen Hoogerheide en Bergen op Zoom

Kaartje met omleidingsroutes

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Rijkswaterstaat sluit een deel van de snelweg A4 een lang weekend af voor onderhoudswerkzaamheden. Het gaat om het stuk tussen oprit 30 Hoogerheide en het knooppunt Zoomland bij Bergen op Zoom. Alleen de rijrichting Rotterdam gaat dicht. De afsluiting is van vrijdag 4 juni om 21.00 uur tot dinsdag 8 juni om 5.00 uur.

Weggebruikers moeten binnenkort weer rekening houden met extra reistijd op de A4. Van vrijdagavond 4 juni tot dinsdagochtend 8 juni zijn er werkzaamheden. Het gaat om het stuk tussen oprit 30 Hoogerheide en knooppunt Zoomland bij Bergen op Zoom, in de rijrichting naar Rotterdam. Rijkswaterstaat regelt omleidingen, maar de vertragingen kunnen oplopen tot 30 minuten.

Artikel gaat verder onder kaartje

Kaartje met omleidingsroutes

Ook de tussenliggende op- en afritten zijn tijdens dat lange weekend dicht. Maar natuurlijk alleen in de richting Rotterdam. Het gaat dan om de oprit 30 Hoogerheide, de op- en afrit 29 Bergen op Zoom-Zuid en de op- en afrit 28 Bergen op Zoom. Al deze op- en afritten zijn dicht van vrijdag 4 juni 21.00 uur tot dinsdag 8 juni 05.00 uur.

Omleidingen voor alle richtingen

Verkeer dat uit Antwerpen richting Rotterdam rijdt, kan via de E19/A16 in de richting van Breda. Van daaruit kun je verder via de A16 richting Rotterdam. Ook verkeer dat vanuit Antwerpen richting Bergen op Zoom rijdt, wordt omgeleid via de E19/A16 richting Breda. Je kunt dan bij knooppunt Princeville over de A58 terug richting Roosendaal en Bergen op Zoom.

Weggebruikers die vanuit Vlissingen en Middelburg richting Rotterdam rijden, kunnen via de A58 tot knooppunt De Poel. Daar worden ze omgeleid over de N256 richting Zierikzee en de N59 richting Rotterdam. Verkeer dat op de A4 richting Roosendaal, Breda en Tilburg wil, wordt omgeleid via de A58 tot afrit 31 Rilland. Daarna via de N289 richting Tholen tot de carpoolplek Oesterdam, daar de N659 op en via de N286 naar de oprit 26 Halsteren, waar je de A4 terug op kunt richting Roosendaal, Breda en Tilburg.

De omleiding worden aangegeven met borden. De extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten. Je vindt meer informatie over de wegwerkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat. Je kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat op 0800-8002. Dat telefoonnummer is gratis.