Woensdrecht

A4 tussen Belgische grens en knooppunt Markiezaat twee weekends afgesloten

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Grensverkeer moet in september twee weekends rekening houden met afsluitingen van de snelweg A4. Het gaat om het weekend van 3 tot 6 september en het weekend van 24 tot 27 september. Op die dagen is de A4 dicht tussen de Belgische grens en knooppunt Markiezaat bij Woensdrecht. Dat geldt voor verkeer komend vanuit België in de richting van Bergen op Zoom én Vlissingen.

Rijkswaterstaat gaat grootschalig onderhoud doen aan het asfalt op de A4. Daarvoor moet de snelweg twee keer afgesloten worden tussen de grens en knooppunt Markiezaat. Dat geldt dus voor verkeer komend vanuit België in de richting van Bergen op Zoom én Vlissingen. De eerste afsluiting is vanaf vrijdag 3 september 21.00 uur tot maandag 6 september 05.00 uur. De twee keer is drie weken later. Dan is de A4 dicht van vrijdag 24 september 21.00 uur tot maandag 27 september 05.00 uur. Ook de verbindingswegen zijn op die data afgesloten voor verkeer.

Weggebruikers moeten er rekening mee houden dat ze langer onder weg zijn. Die extra reistijd kan oplopen tot 45 minuten. Rijkswaterstaat heeft een omleidingsroute ingesteld. Verkeer dat uit Antwerpen komt en in de richting van Bergen op Zoom/Vlissingen wil, kan vanaf Antwerpen de E19/A16 pakken richting Breda. Bij knooppunt Princeville kun je dan over naar de A58 richting Bergen op Zoom/Vlissingen.