West-Brabant

A4 volgende week een nacht dicht tussen Sabina en Steenbergen

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De snelweg A4 is volgende week een nacht dicht tussen knooppunt Sabina en afrit 25 Steenbergen, in de richting van Bergen op Zoom. In de nacht van woensdag 28 oktober naar donderdag 29 oktober voert Rijkswaterstaat onderhoud uit op de A4.

Rijkswaterstaat gaat volgende week onderhoud uitvoeren op de snelweg A4. De weg zal daarom een nacht afgesloten zijn tussen knooppunt Sabina en afrit 25 Steenbergen. Dat is in de rijrichting Bergen op Zoom. De A4 wordt afgesloten op woensdag 28 oktober vanaf 21.00 uur en gaat de andere ochtend, donderdag 29 oktober, om 5.00 uur weer open.

Ook de op- en afrit tussen knooppunt Sabina en afrit 25 Steenbergen zal dan afgesloten zijn. Dat is op- en afrit 24 Dinteloord, in de richting van Bergen op Zoom. En ook de verbindingswegen bij knooppunt Sabina zijn dicht. Het gaat dan om de A29/A4, als je vanuit Rotterdam richting Bergen op Zoom rijdt. En om de A59/A4, als je vanuit Raamsdonksveer/Dordrecht richting Bergen op Zoom wilt.

Er worden omleidingen aangegeven op de bekende gele borden. Weggebruikers moeten er rekening mee houden dat ze langer onderweg zullen zijn. De extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten. Als het weer te slecht is, worden de werkzaamheden uitgesteld.