Bergen op Zoom

Aanmelden voor het Bergse Sportgala is vanaf nu mogelijk

Ook dit jaar presenteren Doniek Franken en Sanneke van den Boom het Sportgala live op ZuidWest TV

Redactie Redactie

Op vrijdag 14 december vindt voor de 42e keer het Sportgala van de Gemeente Bergen op Zoom plaats. Het wordt zoals gebruikelijk gehouden in theater de Maagd. In het theater worden de sportman, -vrouw, -ploeg, -vrijwilliger, -senior en sporter(s) met een beperking gekozen. Het aanmelden van kandidaten is vanaf nu mogelijk. Dat kan via www.sportgalaboz.nl.

Vorig jaar vielen onder meer Bart Nieuwkoop, Ellen Walrave en Suzie Pellis in de prijzen. Kandidaten voor dit jaar mogen zichzelf natuurlijk aanmelden, maar dat mag ook gedaan worden door trainers, familie of andere betrokkenen. Het gaat om prestaties geleverd in de periode van 1 november 2017 tot 1 november 2018. Met de verkiezingen wil de Gemeente Bergen op Zoom sporters met een bijzondere prestatie eren en sporten en bewegen stimuleren.

Afterparty

Tijdens de speciale avond kan je de sporters persoonlijk feliciteren met hun nominatie of titel tijdens een afterparty in de huiskamerfoyer van de Maagd. De avond begint op 14 december om 20:00 en wordt live uitgezonden op ZuidWest TV.