Geen regio geselecteerd

Angela Schijf opent chill out bij jeugdzorginstelling in Roosendaal

Redactie Redactie

Maandag heeft actrice en tevens ambassadrice van stichting Het Vergeten Kind; Angela Schijf in Roosendaal een chill out bij jeugdinstelling de Driekant geopend. Op de driekant worden 30 kinderen begeleid die noodgedwongen in een opvanglocatie moeten verblijven.

Angela Schijf is bekend van verschillende Nederlandse films en serie’s waaronder Flikken Maastricht, Daglicht en GTST. Naast dat ze werkt als actrice is ze ambassadrice van het vergeten kind. Onder andere Johnny de Mol, Natasja Froger en Babette van Veen zijn ook ambassadeurs van de stichting. “Ieder kind wordt als onbeschreven blad geboren. Laten we het niet beschrijven met haat en onrecht, maar met liefde en respect”, zegt Angela op de website van het vergeten kind.

De driekant in Roosendaal helpt kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar en eventueel hun ouders bij de opvoeding. Jongeren die er terecht komen worden geholpen om zelfstandig de wereld in te gaan. Daarom is er gisteren een chill out geopend. Deze is bedoeld als plaats waar de kinderen en jongeren kunnen ontspannen, voetballen en basketballen. Ook is het een tuin die is bedoeld voor de frisse lucht. Een pure uitlaatklep.