Wouwse Plantage

Automobilist belandt in sloot in buitengebied Wouwse Plantage

Woensdagavond 10 november raakte een auto in de sloot aan de Westelaarsestraat in het buitengebied van Wouwse Plantage. (foto: 112 Markiezaten)

Maarten Elst Maarten Elst

Een ambulance en een brandweer zijn woensdagavond uitgerukt naar het buitengebied van Wouwse Plantage. Een oudere bestuurder was bij een eenzijdig ongeval in een sloot terechtgekomen in de Westelaarsestraat. Even leek de man bekneld te zitten in zijn auto, maar toen de hulpdiensten terplekke kwamen, kon de man met hulp van het ambulancepersoneel uit zijn auto stappen. De automobilist is ter plaatse onderzocht en vervolgens ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn auto is door een bergingsbedrijf weggesleept.

Het eenzijdig ongeval vond woensdagavond plaats in het buitengebied van Wouwse Plantage. In de Westelaarsestraat, gelegen tussen afslag Heerle aan de A58 en de Wouwse Hil, belandde de man door een nog onbekende reden met zijn auto in de sloot. Hulpdiensten werden opgeroepen om de bestuurder uit zijn auto te bevrijden.

Mogelijk bekneld

In eerste instantie vermoedde de hulpdiensten dat de bestuurder mogelijk bekneld zou zitten. Hierdoor kwam ook de brandweer met spoed ter plaatse naar de Westelaarsestraat. Daar constateerden zij dat de bestuurder niet bekneld zat en, met hulp van het ambulancepersoneel, zijn voertuig kon verlaten. Terplekke is de man onderzocht en vervolgens ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De Westelaarsestraat was woensdagavond enige tijd lastig te bereiken voor ander verkeer. Agenten zorgden ervoor dat overig verkeer langs de plek van het ongeval werden geleid. Nadat de auto door een bergingsbedrijf was weggesleept, is de Westelaarsestraat weer vrijgegeven voor al het verkeer. Hoe het momenteel met de automobilist gaat, is niet bekend.