Roosendaal

Automobilist eindigt rit op rotonde Laan van België

Maarten Elst Maarten Elst

Een automobilist is dinsdagmiddag 25 augustus met zijn auto tot stilstand gekomen op het midden van de rotonde aan de Laan van België in Roosendaal. Hoe de man op het rondpunt terecht is gekomen, is volgens de politie nog niet bekend. Uit voorzorg is de man gecontroleerd door een ambulanceverpleegkundige, maar de automobilist hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Ook heeft de man een blaas- en speekseltest afgelegd, de resultaten hiervan waren negatief. Het overige verkeer had geen hinder van het eenzijdige ongeval.

Het omvergereden bordje van de sponsor van de rotonde verraadt vanuit welke richting de automobilist dinsdagmiddag 25 augustus de rotonde is opgereden. Of de man te hard heeft gereden of onwel is geworden kon de politie geen uitspraak over doen. Eveneens kon de politie geen uitspraak doen over de toestand van de auto.

Blaas- en speekseltest

Volgens de hulpdiensten heeft de automobilist een blaas- en speekseltest afgelegd. De politie heeft aangegeven dat de resultaten van deze test negatief zijn, ook hoefde de man niet mee met de ambulanceverpleegkundige naar het ziekenhuis ter controle. Bij het eenzijdig ongeval hebben andere automobilisten geen hinder ondervonden.