Steenbergen

Bas Meelker luistert expo Fotoclub Brabantse Wal op 

De foto Lijnenspel van Mark Augustijn dient als poster voor de jubileum-expo.

Herbert Kats Herbert Kats

In het weekend van 23 en 24 maart 2024 houdt Fotoclub Brabantse Wal de jaarlijkse foto-expositie in Steenbergen. Locatie is basisschool Maria Regina/Het Podium.

Omdat de fotoclub dit jaar 12,5 jaar bestaat is de bekroonde natuurfotograaf Bas Meelker gevraagd als juryvoorzitter op dit koperen jubileum. Meelker geldt als toonaangevend landschapsfotograaf, schrijver en geëngageerd spreker. Hij geeft ook workshops en werkt voor verschillende gerenommeerde nationale en internationale klanten. Zijn werk wordt alom geroemd om de dramatische indruk die zijn mengvorm van intense kleuren en composities oplevert.

Publieksprijs

Met twee andere vakfotografen -Odile Aarts en Jacques Bakker- jureert hij deze keer de foto’s. Samen wijzen zij de winnaar aan. Bezoekers van de expo kunnen stemmen voor de publieksprijs. Wie zijn of haar stem uitbrengt kan een Instant Fujifilm (incl. 10 films) winnen.

Zaterdagavond verzorgt Bas Meelker voor maximaal 50 personen een avondvullende presentatie. De inschrijving hiervoor loopt inmiddels. Voor deelname wordt 10,00 euro per persoon (incl. koffie, thee, frisdrank) gevraagd..

De expo is zaterdag open van 11:00 tot 17:00 uur, zondag van 11:00 tot 17:00 uur.