Moerstraten

Basisschool St Theresia ontvangt eerste boekjes Sjors Sportief Roosendaal

Redactie Redactie

De leerlingen van KPO Basisschool Sint Theresia in Moerstraten ontvingen maandagmorgen de eerste exemplaren van de Sjors Sportief boekjes van Roosendaal. Dat de Moerstraatse basisschool de primeur had, is geen toeval. Eén van de leerlingen heeft namelijk de tekenwedstrijd gewonnen voor op de kaft van het blaadje.

De winnares van de tekenwedstrijd voor de kaft van het Sjors Sportief boekje is Anouk, leerlinge van groep 8 van KPO Basisschool Sint Theresia in Moerstraten. Leerlingen van alle basisscholen in de gemeente Roosendaal mochten hun tekeningen opsturen. Zij maakten daarbij kans op om de kaft van het boekje te komen. Uit alle inzendingen is gekozen voor de tekening van Anouk en daar heeft de hele school profijt van. Alle leerlingen van Sint Theresia mogen gratis komen zwemmen bij zwembad De Stok in Roosendaal.

Rabo Sjors Sportief is in het leven geroepen om basisschoolleerlingen kennis te laten maken met een sport. Ter promotie van verschillende sportverenigingen en omdat sporten zo belangrijk is, zijn er veel deelnemers aan dit project. Vorig jaar schreef 72% van de deelnemers zich uiteindelijk in bij een vereniging.

{webpage_link type=video id=4224}