West-Brabant

Begin je dag met Jos Wordt Wakker op ZuidWest FM

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Al drie jaar lang is Jos Geelhoed te horen in de ochtend op ZuidWest FM. Dat doet hij samen met sidekick Leon Geers in het programma Jos Wordt Wakker, dat iedere dag van 7:00 tot 9:00 uur te horen is.

Het programma van Jos Wordt Wakker zit altijd vol (landelijk) nieuws, onderzoekjes en wetenwaardigheden. Er zijn een aantal vaste rubrieken, en daarbij roepen Jos en Leon graag de hulp in van de luisteraars!

De rubrieken
Iedere ochtend om 7:20 uur hoor je drie verzoekplaatjes in de AanrechtOntbijt Top 3. Wil je zelf een keer een verzoekje indienen? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Rond 7:45 uur is ‘de Vraag van Vandaag’. Hierin wordt een actueel onderwerp besproken waar de mening van de luisteraar gevraagd wordt. Het gaat om een meerkeuzevraag, lekker makkelijk dus in de ochtend. Een uurtje later, rond 8:45 uur, vertellen Jos en Leon over de reacties die zijn binnengekomen.

Wie altijd openstaat voor een Handige Huistip of een lekker ontbijtgerecht, kan zeker rond 8:20 uur even luisteren. Luisteraars kunnen namelijk tips en recepten insturen naar het mailadres van Jos, die vervolgens worden besproken in de uitzending.

Zoveel te Doen
Op vrijdag is er altijd een speciale rubriek: Zoveel te Doen. Rond 8:10 uur vertelt het tweetal wat er zoal te doen is in de regio. Heb jij een tip? Dan kan je die mailen naar Jos, of naar [email protected].