Roosendaal

Bekeuringen voor 148 automobilisten bij 3 snelheidscontroles

Agent met lasergun controleert de snelheid

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Er zijn in een paar dagen tijd flink wat hardrijders betrapt bij snelheidscontroles in Roosendaal en Wouwse Plantage. In totaal krijgen 148 automobilisten een bekeuring toegestuurd. De politie heeft de controles gehouden op verzoek van bewoners en de gemeente Roosendaal.

Door: Bianca van Vugt

In Roosendaal en Wouwse Plantage zijn in een week tijd 148 automobilisten betrapt op te hard rijden. Ze zijn geflitst bij snelheidscontroles op de Plantagebaan in Wouwse Plantage en op de Gastelseweg en de Langdonk in Roosendaal. De politie heeft de controles gehouden op verzoek van bewoners en de gemeente Roosendaal. Dat meldde de wijkagent op Twitter.

De eerste controle was op donderdag 11 februari op de Plantagebaan in Wouwse Plantage. Daar controleerde de politie 598 voertuigen, waarvan er 27 te hard reden. Op zondag 14 februari zijn de meeste bekeuringen uitgedeeld. Toen controleerde de politie op de Gastelseweg 473 voertuigen en bleken er maar liefst 99 te hard te rijden. De laatste controle was op dinsdag 16 februari. Toen kwamen er 599 voertuigen voorbij de controlepost op de Langdonk en daarvan reden er 22 te hard. Zij krijgen allemaal een bekeuring thuis gestuurd.