Bergen op Zoom

Bergen op Zoom doet weer mee aan Serious Request

Ook dit jaar zet de reddingsbrigade uit Bergen op Zoom zich in voor Serious Request © Reddingsbrigade Bergen op Zoom (Facebook)

Redactie Redactie

Ook dit jaar wordt er weer geld ingezameld voor Serious Request door Serious Rescue in Bergen op Zoom. Op 4, 11 en 18 december kunnen mensen American cookies en muffins bestellen en ophalen en op 21 december zal er een vaartocht vanuit Nijmegen starten die op 23 december zal eindigen in Utrecht.

Het doel van SR2018 staat dit jaar dichtbij de reddingsbrigade, het redden van mensenlevens staat namelijk centraal. Buiten de drie teams met dj’s van 3FM die vanaf drie locaties richting muziekgebouw TivoliVredenburg varen, zal reddingsbrigade Bergen op Zoom zo’n honderd kilometer trekken over het water voor Serious Request. Het is de negende keer dat Serious Rescue een steentje bijdraagt aan dit project.

Verkoop

Naast de lange vaartocht zal er ook een verkoop gestart worden voor Serious Request. Drie dagen verspreidt over veertien dagen zullen er American cookies en muffins verkocht worden. Voor €0,75 per stuk zijn ze op te halen bij zwembad De Melanen. De koekjes en muffins moeten wel vooraf besteld worden.