Bergen op Zoom

Bergen op Zoom krijgt beste Garagepark van Nederland

Maandag is er aan de Ringersweg in Bergen op Zoom een start gemaakt met de bouw van de 23e locatie van GaragePark

Redactie Redactie

Deze week is aan de Ringersweg in Bergen op Zoom een start gemaakt met de bouw van de 23e locatie van GaragePark. Met de komst van dit garagepark heeft Bergen op Zoom niet alleen de best beveiligde garageboxen van Nederland maar maakt het ook kennis met een uniek concept.

Sinds tien jaar ontwikkelt GaragePark terreinen met garageboxen, die kunnen worden gebruikt als opslagruimte, werkruimte, klusruimte of hobbyruimte. De garageboxen zullen zowel te koop als te huur zijn. Ze zullen variëren van ruim 16 vierkante meter tot 29 vierkante meter. Iedereen die een box koopt of huurt mag zelf beslissen wat hij of zij er mee doet.

Veiligheid

Het is ideaal voor ZZP’ers en ondernemers die het voor van alles kunnen gebruiken. Het biedt ruimte aan klussers, schilders maar ook aan horecaondernemers die in de winter hun terras kunnen opslaan. Eigenaren en huurders kunnen 24/7 bij hun box(en) en het is volledig veilig. Iedere box heeft een individueel alarminstallatie en er zullen overal op het terrein camera’s hangen. Dit in tegenstelling tot garageboxen in woonwijken die vaker slachtoffer zijn van diefstal.

Animo

GaragePark meldt dat het animo in Bergen op Zoom erg hoog is. Het terrein aan de Ringersweg is makkelijk te bereiken en zal zestig garageboxen krijgen, deze zijn allemaal al bijna verkocht. Of er nog meer bij komen in de stad is niet bekend.