Bergen op Zoom

Bergen op Zoom zoekt een nieuwe Shopstar

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Heb jij altijd al een winkel willen starten in de binnenstad van Bergen op Zoom? Dan is dit je kans! Startende ondernemers met een goed idee worden door het Binnenstadslab uitgedaagd om binnen vier maanden hun plannen uit te werken en zo in vliegende vaart een eigen winkel te starten.

De aangemelde kandidaten worden daarbij bijgestaan door de Retail Academy. Zij zorgen ervoor dat de deelnemers worden getransformeerd tot Shopstar.

Naast de deskundige begeleiding, krijgen de deelnemers ook een winkelruimte aangeboden van het Binnenstadslab. Daar kunnen zij hun bedrijf gaan vestigen en opzetten. En als dat nog niet alles is, worden de kandidaten ook nog eens gevolgd door ZuidWest TV. In zes afleveringen van het programma Shopstars worden de avonturen van de deelnemers in beeld gebracht.

Wie de uitdaging aan wil gaan kan een mail sturen met een winkelidee en korte motivatie. Stuur deze naar [email protected]. Doe dit voor maandag 5 september en misschien ben jij dan wel de nieuwe Bergse Shopstar.