Geen regio geselecteerd

Bergenaar en Lepelstrater opgepakt voor drugsproductie

Foto (uitsnede): Politie Roosendaal eo (Twitter)

Hans-Jorg van Broekhoven Hans-Jorg van Broekhoven

Zaterdagochtend in alle vroegte zijn in Sint Willebrord twee mensen uit Bergen op Zoom en Lepelstraat opgepakt. Ze vluchtten weg bij wat vermoedelijk een hennepknipperij was. Van een aangehouden derde verdachte is niet bekend waar bij vandaan komt.

Door: Hans-Jorg van Broekhoven

De arrestatie vond rond 06.00 uur ’s ochtends plaats, kort nadat het drietal probeerde te vluchten van een woning in de Boterbloemstraat, waar de politie de drugsproductie vermoedde. Dat ontstond omdat agenten in de betreffende straat hennepresten naast een bestelbus zagen liggen. De bestuurder (19) van de bestelbus en een bestuurder (25) van een personenauto gingen er vervolgens vandoor.

Aangehouden

Beide voertuigen werden in de Rozenstraat gestopt en doorzocht. Er lag 219 kilo hennep in de bestelwagen. De 19-jarige man uit Lepelstraat en zijn 25-jarige kompaan uit Bergen op Zoom werden aangehouden. In de woning werden restanten van hennepplanten aangetroffen en daar probeerde een 40-jarige verdachte via de achtertuin te ontsnappen, waar hij werd gearresteerd. Van hem is geen vaste woon- of verblijfplaats bekend. Het drietal is vastgezet voor onderzoek.