Bergen op Zoom

Bergse schrijfster komt met nieuwe thriller

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

De Bergse schrijfster Fiona Flanders brengt haar derde thriller uit genaamd ‘Perfide’. Een verhaal vol intensiteit, demonische ellende en woeste humor. Het boek is gepubliceerd via Brave New Books en is nu te koop. Een deel van de opbrengst gaat naar ‘Stichting Het Vergeten Kind’.

Fiona Flanders is geboren op 22 mei 1980 in Hope BC in Canada. Ze woont nu inmiddels bijna dertig jaar in Nederland. De Bergse schrijfster heeft al eerder twee boeken uitgegeven; “Ondanks” en “Schaduw van het verleden”.

Het verhaal

‘Perfide’ is een thriller waarin je van begin tot eind meegenomen word in een verhaal vol passie. De opgebouwde woede, frustratie en onmacht staan centraal in elk hoofdstuk en grijpen je bij de keel. Het verhaal gaat over Scott en Sandra, een stel van middelbare leeftijd. Wanneer Nancy in beeld komt, een verpleegster lopen de spanningen langzaam op. Nancy sleurt heb mee in hun huwelijkse privé-hel. Wanneer Nancy in deze situatie terecht is gekomen, roept dit voor haar pijnlijke jeugdherinneringen op die niet zonder gevolgen blijven. Voor alle drie wordt het een strijd tussen leven en dood. Het verhaal is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Dennis en Debora.

Bestel

‘Perfide’ is te koop bij de betere boekhandel en via www.bol.com. Een deel van de opbrengst gaat naar ‘Stichting Het Vergeten Kind’.

Foto: Dennis en Debora krijgen het eerste exemplaar van ‘Perfide’ overhandigd