Bergen op Zoom

Beste Publiek-Private Samenwerking 2018: Green Chemistry Campus

© Stichting CLOK- Rien Hokken

Redactie Redactie

De beste Publiek-Private Samenwerking 2018 is gewonnen door het Bergse Green Chemistry Campus. Uit inzendingen uit heel Nederland werden zij gekozen door de jury. Tijdens de Nationale Dag van Economische Zaken werd de winnaar bekend gemaakt.

 

Op de Green Chemistry Campus werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan de opschaling van nieuwe, duurzame materialen en chemicaliën voor de bouwmaterialen- en verpakkingsindustrie. “Dit is een kroon op ons werk. Ik ben supertrots. Deze prijs en waardering geeft vertrouwen voor de toekomst”, laat Petra Koenders, directeur van Green Chemistry Campus weten.

Oordeel

Om tot haar oordeel te komen heeft de jury gekeken naar onder meer de voorbeeldfunctie, originaliteit en de bijdrage aan de lokale en regionale economie. De verkiezing Beste Publiek-Private Samenwerking 2018 is een initiatief van stichting CLOK. CLOK heeft als missie dat ze wil bijdragen aan  de kracht van een  duurzame regionale en lokale  economie en samen met ondernemers en overheid werken aan meer welvaart, welzijn en geluk. “Wat de Green Chemistry Campus doet past precies in de missie van CLOK. Dit innovatieve project versterkt de lokale economie”, zegt Herman Timmermans, voorzitter van CLOK.