Heerle

Bestelbus verwoest voortuin in Heerle

Redactie Redactie

In de nacht van woensdag op donderdag is een bestuurder aangehouden na een eenzijdig ongeval in Heerle. De bestuurder is de macht over het stuur verloren en is vervolgens in een sloot terecht gekomen.

Daarna is hij met zijn voertuig gelanceerd en vermoedelijk een paar keer over de kop  gegaan door een tuin van een woning. Het voertuig kwam tot stilstand tussen twee heggen van twee woningen. Het voertuig moest uit de tuin getrokken worden en is vervolgens afgevoerd door een bergingsbedrijf. De tuin liep enorme schade op door het ongeval. 

De buren alarmeerden de hulpdiensten toen zij het ongeluk hoorde gebeuren. Naast de politie en een ambulance kwam ook de brandweer ter plaatse, omdat de bestuurder vermoedelijk bekneld zou zitten. Dit bleek later niet het geval. De bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee. Hij is wel aangehouden door de politie, omdat hij vermoedelijk teveel gedronken had. Hoeveel de man geblazen heeff op het politiebureau is nog niet bekend.

Foto: Christian Traets Fotografie