Bergen op Zoom

Blik op de Burger laat zien wat burgemeester Petter beweegt

Foto: gemeente Bergen op Zoom

Han Verbeem Han Verbeem

Burgemeester Frank Petter van Bergen op Zoom komt naar de burgers tóe, dit jaar. In een serie van 9 uitzendingen bij ZuidWest TV neemt de Bergse burgervader de kijkers mee in wat hem zoal bezighoudt. Vrijdag is de eerste aflevering van het nieuwe programma ‘Blik op de Burger’.

Door: Han Verbeem

Tijdens ‘Blik op de Burger’ staat Frank Petter stil bij alledaagse onderwerpen die er toe doen in de gemeente Bergen op Zoom. Gespreksleider Maarten van den Boom snijdt daarbij op ongedwongen wijze actuele thema’s aan, zoals de financiële situatie van  de gemeente en de uitdagingen die Bergen op Zoom daarbij heeft aan te gaan. Maar ook de Vastenavend, die dit jaar op digitale wijze wordt gevierd, de toekomstvisie en de perikelen rondom de coronacrisis komen in de allereerste aflevering aan de orde.

  • De afleveringen van ‘Blik op de Burger’ zijn te zien bij ZuidWest TV op vrijdag 12 februari en vervolgens op een achttal donderdagen: 11 maart, 8 april, 22 april, 3 juni, 2 juli, 23 september, 21 oktober en 18 november. De uitzendingen starten telkens om 10.00 uur en worden om het uur herhaald.