Roosendaal

Bloederige nacht voor Politie Basisteam Roosendaal

Foto: Shutterstock

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

De nacht van donderdag op vrijdag is druk en bloederig verlopen voor Politie Basisteam Op Roosendaal. Dat laat het team weten via een bericht op Facebook. Ze zijn onder andere bij meldingen in Oud Gastel, Sprundel en Roosendaal geweest.

Het begon met het opnemen van een aangifte van een woninginbraak. Maar toen werd het team met spoed naar Sprundel gestuurd, waar een steekpartij had plaatsgevonden. Daar kwamen ook Politieteam Basisteam Weerijs en een hondengeleider ter plaatse. Ze troffen daar een man aan die onder het bloed zat.

Mes

Later in de nacht werd het team naar Oud Gastel gestuurd. Hier had een vrouw zichzelf expres verwond met een mes, en haar huisgenoot bedreigd. Bij aankomst vond de politie de vrouw in het huis. Het mes had ze al weggelegd. De gang en de keuken zaten onder het bloed. In het been van de vrouw zaten twee grote wonden.

De vrouw viel het ambulancepersoneel aan dat haar wilde helpen, en ze was ook agressief richting de agenten. Daarom is ze gefixeerd en geboeid. Tijdens de worsteling kwamen de agent en de vrouw op de grond terecht. Het uniform van de agent kwam hierdoor onder het bloed te zitten. Toen de vrouw eenmaal geboeid was kreeg ze een kalmerend middel toegediend. Daarna is ze onder begeleiding van de agenten naar het ziekenhuis gebracht.

Hamer

Als laatste kreeg het politieteam een melding over een vervelende man in een portiek in Roosendaal. De man is getaserd, omdat hij mogelijk een hamer op zak zou hebben en op de agenten afstormde. Hij heeft een boete gekregen.

Lees ook: Ruzie loopt uit op steekpartij: twee gewonden