Bergen op Zoom

Bouwclub Variant zorgt voor prinsheerlijke badervaring

Kimberley Mies Kimberley Mies

Altijd al in ‘n werrem bad willen gaan met Prins Wannes III? Of in ‘t ruime sop mè Steketee? Bouwclub Variant uit ‘t Krabbegat gaat voor de ideale badervaring. Met de unieke douchegel kan je prinsheerlijk genieten van een momentje voor jezelf en steun je tegelijkertijd de carnavalsvereniging tijdens de coronacrisis.

Door: Maarten Elst

Doordat er nu geen wagens gebouwd kunnen worden, heeft bouwclub Variant uit Bergen op Zoom een wel heel bijzonder idee bedacht. ,,Normaal gesproken staan ze hier dubbel en dwars geparkeerd, maar helaas het kan allemaal niet doorgaan. We moeten het er maar mee doen dit jaar”, vertelt Daan Quaden van bouwclub Variant.

Toch is het een drukte van jewelste op het kleine bouwkotje van Variant aan het Konterscherp in Bergen op Zoom. De afgelopen weken zijn de leden druk bezig geweest met het ontwerpen van de douchegels. ,,Zo kan je straks in bad kruipen met Prins Wannes III of Steketee. Voor alle vier de douchegels betaal je een bedrag van 11,11 euro. Je kan ze ook voor 3,33 euro per stuk kopen. Met het geld steun je onze bouwvereniging tijdens deze coronacrisis”, aldus Quaden.

De douchegels zijn te bestellen via www.inbadmetdeprins.nl