Roosendaal

Boze ziekenhuisbezoeker probeert vuurwapen van agent te pakken

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Het was vrijdagochtend onrustig in het Bravis ziekenhuis in Roosendaal. Een man van 58 uit Roosendaal is gearresteerd in de hal van het gebouw. Hij wilde het ziekenhuis niet verlaten, vernielde de balie en probeerde een vuurwapen te pakken te krijgen.

Door: Bianca van Vugt

Een bezoeker van het Bravis ziekenhuis in Roosendaal is zo agressief geworden dat de politie hem heeft moeten arresteren. De politie werd vrijdagochtend rond 8.30 uur gewaarschuwd dat er problemen waren bij de balie van het ziekenhuis. Een man van 58 uit Roosendaal weigerde om weg te gaan. Ook vernielde hij de balie.

Agenten probeerden met de Roosendaler te praten. Ze gaven hem opnieuw de opdracht om het ziekenhuis te verlaten. Maar de man weigerde weer. Daarom hebben de agenten hem gearresteerd voor lokaalvredebreuk. Tijdens de arrestatie probeerde de Roosendaler het vuurwapen te grijpen van één van de agenten. Dat leverde hem geen vuurwapen op, maar wel een set handboeien.

De Roosendaler is geboeid naar het politiebureau gebracht. Het Bravis ziekenhuis heeft aangifte gedaan van vernieling en lokaalvredebreuk.