Geen regio geselecteerd

Brutale overval Bergen op Zoom, politie zoekt getuigen

Raymon Mens Raymon Mens

Vrijdagavond zijn twee onbekende jongens een woning in de Kerkstraat in Bergen op Zoom binnengedrongen. Onder bedreiging van een mes hebben zij twee kinderen gedwongen waardevolle goederen af te geven. De politie zoekt getuigen.

De slachtoffers van 15 en 9 jaar oud waren alleen thuis toen twee overvallers rond 21:10 uur op de deur klopten. Ze werden meteen na het openen van de deur overrompeld door twee overvallers die elektrische apparatuur, een mobiele telefoon en wat geld buit wisten te maken. Een deel van de buit werd later in de achtertuin teruggevonden.

Van de daders ontbreekt ieder spoor en de politie is op zoek naar informatie. De leeftijd van de overvallers wordt geschat op 16-17 jaar. Volgens de slachtoffers had één van hen een zwarte bivakmuts op en een donker vest aan. Zijn kompaan droeg een rood/zwart vest en heeft een capuchon over zijn hoofd getrokken. De politie roept getuigen die voor en na de overval iets verdachts hebben gezien in of in de omgeving van de Kerkstraat in Bergen op Zoom op zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.