Roosendaal

Burger Belangen Roosendaal wil snelheidsmaatregelen President Kennedylaan

Foto: © Christian Traets Fotografie

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Burger Belangen Roosendaal wil dat er gekeken wordt naar de verkeersveiligheid op de President Kennedylaan in Roosendaal. De partij is geschrokken van twee ongelukken binnen een maand tijd. Ze stelt vragen aan burgemeester en wethouders over de situatie.

Twee ongelukken in een maand tijd op de President Kennedylaan in Roosendaal. Deze week een ongeluk met twee auto’s, eerder deze maand een overstekend kind dat is aangereden. Reden voor Burger Belangen Roosendaal om vragen te stellen aan burgemeester en wethouders. De partij wil weten of de gemeente extra maatregelen wil nemen om de snelheid op de President Kennedylaan te verlagen.

“Fractie Burger Belangen Roosendaal is erg geschrokken van deze recente nieuwsberichten,” aldus raadslid Selda Bozkurt. “Los van deze nieuwsberichten constateren wij zelf met regelmaat dat er te hard wordt gereden op de President Kennedylaan. Dit leidt tot gevaarlijke situaties, onder meer gelet op de vele fietsers en voetgangers die via deze weg naar KPO Basisschool Vondel gaan en gelet op de locatie van diverse ouderencentra voor Wonen & Zorg in de nabije omgeving.”

Bozkurt wil weten of er kortgeleden nog snelheidsmetingen zijn gedaan op de President Kennedylaan en wat daar de uitkomst van was. En als er al een tijd geen controles zijn geweest, of die dan binnenkort gedaan kunnen worden.

Lees ook: Aanrijding in Roosendaal: veel schade, geen gewonden
Lees ook: Jongetje gewond na aanrijding in Roosendaal