Wouw

Café-zalen Donkenhof in Wouw voortaan Hofleverancier

Foto: © Timo Reisuger

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Het is de kroon op het feestje. Niet alleen bestaat café-zalen Donkenhof in Wouw 100 jaar, ze mogen zich voortaan ook Hofleverancier noemen.

Burgemeester Han van Midden heeft woensdagmiddag de oorkonde uitgereikt die bij de titel hoort. Donkenhof mag voortaan het Koninklijke wapen gebruiken en de tekst ‘Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’.

Donkenhof is natuurlijk niet alleen benoemd tot Hofleverancier vanwege het 100-jarig bestaan. De horecagelegenheid heeft het ook te danken aan de geleverde service en kwaliteit, waardoor Donkenhof een belangrijke plek inneemt in de regio.

Bijzonder aan Donkenhof is, dat het bedrijf altijd in handen is geweest van 1 familie, de familie Broeren. De huidige eigenaren, Maurice en Jannine Broeren, zijn de vierde generatie die de boel daar runt. De gemeente Roosendaal is onder de indruk van het werk dat de familie al een eeuw lang doet. Burgemeester Van Midden kwam daarom niet alleen de Hofleverancier-oorkonde brengen. Hij kwam ook Maurice en Jannine Broeren eren met de Roosenspeld, de erepenning van de gemeente Roosendaal.