Bergen op Zoom

Centrum voor de Kunsten opent deuren tijdens Open 2019

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

Het Centrum voor de Kunsten (CKB) zet op zaterdag 30 maart tijdens Open 2019 de deuren wagenwijd open. Iedereen kan gratis komen kijken naar optredens met zang, dans en muziek. Ook is er een workshop met greenscreen en een filmpresentatie.

Open 2019 is een weekend vol entertainment, workshops en beleving. Het CKB, Gebouw-T en het Facilitair Bedrijf laten zien wat Bergen op Zoom op cultureel gebied allemaal in huis heeft. Het programma is verdeeld over vier locaties. Het CKB aan de Burgemeester Stulemeijerlaan is één van die locaties.

Programma

CKB docent Anton Watzeels geeft in het jeugdatelier van 11.15 tot 13.00 uur de workshop greenscreen ‘Ik kom Van Mars’. Kinderen van 7 t/m 9 jaar kunnen van 11.30 tot 12.15 uur meedoen in de dansstudio bij de les moderne dan van docente Greetje Dietvorst. In de theaterzaal kan je vanaf 12.00 uur kijken en luisteren naar het klarinetensemble, wereldmuziekensemble en een miniconcert van de cursisten zang lichte muziek. Tenslotte is er om 14.15 uur een filmpresentatie van Vincent van den Ouden in de theaterzaal.

Alle activiteiten in het CKB, Gebouw-T en Facilitair Bedrijf zijn tijdens Open 2019 gratis te bezoeken.