Roosendaal

Cor Verbogt nieuwe voorzitter Draai van de Kaai

Cor Verbogt werd in 2021 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau (foto: Timo Reisiger/gemeente Roosendaal)

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Het bestuur van wielerevent Draai van de Kaai heeft er drie nieuwe leden bij. Cor Verbogt gaat aan de slag als voorzitter, en ook Frans Witteveen en Ruud van Osta gaan als bestuursleden voor de Draai aan de slag. “Met de nieuwe bestuursleden is het bestuur weer volledig op sterkte en klaar voor de Draai van de Kaai 2024.”

De club was al goed bezig, meent nieuwe voorzitter Verbogt. “En daar gaan we natuurlijk mee door.” Het is de bedoeling dat het evenement ‘aansprekend blijft voor Roosendaal en de regio’. Bovendien is hij enthousiast over de twee nieuwe bestuursleden Witteveen en Van Osta. “Zij draaien beide al jaren mee binnen de gemeente. Daar ben ik heel trots op.”

Om het wielerevent levendig en aansprekend te houden, zullen er wel wat veranderingen komen. “Maar wat deze veranderingen zijn kan ik nog niet vertellen”, vervolgt Verbogt. “We zijn nog in gesprek en er zijn nog geen definitieve uitkomsten. Zodra dit rond is maken we het natuurlijk bekend!”

De hele organisatie kijkt in ieder geval weer uit naar een nieuwe editie. “Met het bestuur op volledige sterkte zijn we klaar voor de Draai van de Kaai 2024. Voor nu wensen wij iedereen een mooie carnaval!”, is te lezen op Facebook.