Roosendaal

De Draai en Stichting Ik Trakteer Roosendaal gaan samenwerken

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

De Draai gaat voor het eerst in haar bestaan haar naam verbinden aan een goed doel. Tijdens de 40e editie zal Stichting Ik Trakteer Roosendaal als goed doel verbonden zijn aan het wielerevenement.

In Nederland zijn zo’n 60.000 kinderen die hun eigen verjaardag niet kunnen vieren in de klas met een leuke traktatie. Dit komt vaak door het gebrek aan financiële middelen. Stichting Ik Trakteer Roosendaal zet zich in voor kinderen op de lagere scholen in Roosendaal en omgeving die niet in staat zijn om in de klas een traktatie te verzorgen of te betalen.

Leuke initiatieven

De organisatie van De Draai vindt het belangrijk zich ook maatschappelijk in te zetten voor Roosendaal en omgeving. Door het grote bereik van het wielerevenement en samenwerkingen met interessante partners uit de regio zal Stichting Ik Trakteer Roosendaal meer onder het daglicht komen te staan. Mede door leuke initiatieven op de dag zelf zal er geprobeerd worden een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor de stichting. Zo zullen renners na afloop van de koers hun handtekening plaatsen op een speciaal bord. Vervolgens zal dit geveild worden onder alle aanwezigen in het VIP dorp.