Roosendaal

De Draai verwelkomt Maarten Tjallingii

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

De wegkapitein van Lotto NL Jumbo, Maarten Tjallingii, zal tijdens de 37e Draai van de Kaai in Roosendaal afscheid nemen van het Nederlandse wielerpubliek.

De gestopte profwielrenner uit Arnhem kennen we natuurlijk van de fantastische prestatie in de wielerklassieker Parijs-Roubaix, waarbij hij een podiumplek veroverde. Op 1 augustus zal hij koersen tijdens de 37e editie van De Draai van de Kaai.

De wens om de Draai als platform in te zetten voor teams om renners te huldigen, wordt met de komst van Tjallingii werkelijkheid. Voorzitter Sander van Peer: “Dit is een goede impuls voor een criterium zoals de Draai van de Kaai. Op maandag 1 augustus hopen wij ook andere Nederlandse toppers uit te Tour te kunnen verwelkomen en extra aandacht te geven op De Draai. Op deze manier is De Draai het criterium voor de echte wielerfan om hun idolen te kunnen ontmoeten en te waarderen voor de sportieve inspanningen die zij geleverd hebben en natuurlijk gaan leveren tijdens de 37e editie van De Draai van de Kaai.”