Geen regio geselecteerd

De Kring zoekt Theaterkijkers

Redactie Redactie

De Kring is op zoek naar zogenaamde Theaterkijkers. Dit zijn jongeren tussen de 12 en 25 jaar die geïnteresseerd zijn in theater en bereid zijn om minstens één keer per maand een voorstelling te bezoeken. Het is belangrijk dat de kijkers afkomstig zijn uit Roosendaal of directe omgeving.

Natuurlijk blijft niet enkel bij een bezoek. De Kring wil graag na afloop weten wat de Theaterkijkers van de voorstelling vonden. Ook wordt er nadrukkelijk gevraagd om hun mening te delen in hun eigen netwerk. Dit kan bijvoorbeeld via Facebook, een blog, vlog of op een andere creatieve manier. Bovendien wordt de input gedeeld met het gezelschap waarvan ze de voorstelling bezocht hebben.

Gedurende het seizoen komen de Theaterkijkers een aantal keer samen, onder leiding van de projectleider vanuit De Kring, om hun ervaringen, meningen en ideeën met elkaar te delen.

Geïnteresseerde jongeren kunnen vóór 15 oktober hun motivatie, cv en foto mailen naar Pauline Uijtdehaag via [email protected]. Ook voor vragen kan men terecht op dat e-mailadres of op telefoonnummer 0165-751657.