West-Brabant

Deel snelweg A4 sluit binnenkort tussen Bergen op Zoom en Dinteloord

Wegwerkzaamheden

Foto: Shutterstock

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

Rijkswaterstaat voert binnenkort grootschalige onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A4. Hierdoor is de A4 vanaf knooppunt Zoomland tot aan knooppunt Sabina, in de richting van Rotterdam, afgesloten. De werkzaamheden starten vrijdag 26 juli om 22.00 uur en zijn naar verwachting op maandag 5 augustus om 5.00 uur weer klaar.

Tussen de twee knooppunten liggen een aantal op- en afritten en een verbindingsweg. Het gaat om de verbindingsweg A58/A4 (vanuit Bergen op Zoom richting Rotterdam), oprit 28 en 27 bij Bergen op Zoom, de op- en afrit 26 Tholen, op- en afrit 25 Steenbergen en op- en afrit 24 Dinteloord. Let op: de verbinding A58/A4 vanuit Roosendaal naar afrit 27 Bergen op Zoom-Noord blijft wel open.

Omleidingen

Omdat de weg is afgesloten, gelden er die periode omleidingen. Verkeer ter hoogte van Bergen op Zoom richting Rotterdam kan over de A58 richting Roosendaal, daarna bij knooppunt de Stok de A17 op richting Dordrecht, om vervolgens tot aan knooppunt Klaverpolder te rijden. Vanaf knooppunt Klaverpolder volgt de weg verder op de A16 richting Dordrecht/Rotterdam.

Verkeer van Bergen op Zoom richting Zierikzee rijdt ook over de A58 richting Roosendaal, en rijdt tevens bij knooppunt De Stok de A17 op richting Dordrecht. Bij knooppunt Noordhoek kan de afslag A59 richting Zierikzee genomen worden.

Andere werkzaamheden

In dezelfde periode, maar dan tot vrijdag 9 augustus 5.00 uur, is ook de Heidenoordtunnel (A29) dicht. De tunnel is in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Informatie over die afsluiting vind je hier.

wegwerkzaamheden a4
De omleidingen (afbeelding: Rijkswaterstaat)