West-Brabant

Deel van A58 avond en nacht afgesloten voor wegwerkzaamheden

Foto: © Jan van Oevelen/Nationale Beeldbank

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De snelweg A58 wordt op dinsdagavond 23 juni afgesloten in de rijrichting van Etten-Leur naar Roosendaal. Rijkswaterstaat gaat de hele nacht aan de weg werken. Het onderhoud gebeurt tussen oprit 19, Etten-Leur-West/industrieterrein Vosdonk, en afrit 23, Roosendaal-Oost.

Rijkswaterstaat gaat onderhoud plegen aan de snelweg A58. Hierdoor is de snelweg vanaf dinsdagavond 23 juni gesloten in de rijrichting van Etten-Leur naar Roosendaal. De afsluiting duurt van dinsdag 23 juni 20.00 uur tot de andere ochtend 6.00 uur. In die tijd is er geen verkeer mogelijk tussen oprit 19, Etten-Leur-West/industrieterrein Vosdonk, en afrit 23, Roosendaal-Oost.

Ook alle tussenliggende op- en afritten van de A58 zijn die avond en nacht afgesloten voor verkeer. Dat geldt ook voor parkeerplaats Hoezaar en het aangrenzende tankstation. Rijkswaterstaat plaatst omleidingsborden. Je moet rekening houden met een extra reistijd die op kan lopen tot 20 minuten.

Als het weer te slecht is, gaan de wegwerkzaamheden niet door. Dan blijft de A58 uiteraard open en verschuiven de werkzaamheden naar een latere datum. Op de webpagina Geplande wegwerkzaamheden van Rijkswaterstaat kun je zien aan welke wegen wordt gewerkt. Je kunt ook bellen met het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat: 0800-8002.