West-Brabant

Dit is er aankomend weekend te doen in de regio

NK Atletiek 2018

Gijs van Iwaarden Gijs van Iwaarden

Heb je geen idee wat je dit weekend moet doen of wil je een leuk alternatief voor het bankhangen? ZuidWest Update brengt jou weekendtips! Per gemeente in West-Brabant belichten wij wat jij dit weekend kunt doen. Van festivals tot sportevenement, van jezelf vervelen zal geen sprake meer zijn!

Bergen op Zoom
Het NK Atletiek U20 & U18 wordt dit weekend van vrijdag – zondag gehouden bij AV SPADO. Met onderdelen als het (horde)lopen, kogelslingeren en ver- en hoogspringen valt er elke dag van het weekend wel iets te beleven. Wie kroont zich tot Nederland kampioen op zijn/haar onderdeel?!

Roosendaal
Vrijdag 23 juni wordt om 19:00 uur de benefietwedstrijd bij en tegen Rkvv Roosendaal gespeeld om geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Ziekenhuis. Ze spelen tegen Creators FC, een team bestaande uit bekende YouTubers. Wie wil, kan na de wedstrijd ook nog de feestavond bijwonen! Voor tickets kun je naar de website van Creators FC.

Woensdrecht
Deze zondag zijn, traditiegetrouw, de Putse Grensfeesten er weer. In de drie gemeenten Kapellen, Stabroek en Woensdrecht, vindt een ‘grensoverschrijdende’ braderie plaats. Je kunt de braderie bezoeken van 09:00 – 19:00 uur.

Halderberge
G-SPOT, het festival waar hitsig en hitjes gecombineerd gaan. Sjans en dans op zaterdag 24 juni van 13:00 – 23:00 uur op de beste 90’s & 00’s, guilty pleasures en hiphop classics! G-SPOT festival. Met een geweldige line-up bestaande uit Def Rhymz, Derek Shots en DJ Stealyogirl zal je jezelf prima vermaken. Tickets zijn nog te krijgen voor 29,50 euro.

Etten-Leur
De koopzondag van 25 juni in het winkelcentrum van Etten-Leur valt dit jaar weer samen met de Meulemarkt. Naast de markt staat er ook nog ander entertainment op het programma: kinderentertainment, een draaimolen, sportdemonstraties en nog veel meer!

Moerdijk
Zet deze datum alvast in je agenda! Tijdens MauritsPOP geniet je zaterdag 24 juni vanaf bastion Zeeland in Willemstad van de muziek door Funn, The Project, The Dead Wax, Black Cat Bone, Popcorn Dogz en DJ Dirk. Er zijn ook foodtrucks aanwezig om iedereen te voorzien van heerlijke lekkernijen. MauritsPOP is van 14:30 – 22:30 uur en de toegang is gratis.

Zundert
Hét jaarlijkse popfestival van Zundert komt er weer aan. Dit weekend op zaterdag (19:30 – 01:00 uur) en zondag (11:00 – 19:00 uur) is er een nieuwe Van Gogh Live! Met als headliner New Cool Collective en genoeg andere artiesten is het één groot feest voor alle leeftijden.