Hoogerheide

Dode man aangetroffen in buitengebied Hoogerheide

Maarten Elst Maarten Elst

Een nietsvermoedende wandelaar heeft maandag aan de Zouteweg in het buitengebied van Hoogerheide een levenloos lichaam aangetroffen. Het betreft een man wiens verdere identiteit afgeschermd blijft. De politie moest met een speciaal voertuig ter plaatse komen om onderzoek te doen in het onherbergzame gebied. Eenmaal ter plaatse heeft de politie het onderzoek afgerond en geconcludeerd dat de man niet door een misdrijf om het leven is gekomen. Zo luidt de officiële verklaring.

Het lichaam werd maandagochtend aangetroffen aan de Zouteweg vlak buiten Hoogerheide. Een nietsvermoedende wandelaar trof de overleden persoon aan en belde direct de politie. Een team van de Forensische Opsporing kwam ter plaatse met een speciaal voertuig van de Koninklijke Marechaussee om tot bij de vindplaats te komen.

Geen misdrijf

Na geruime tijd de situatie te hebben onderzocht, concludeert het team Forensische Opsporing dat de man niet vanwege een misdrijf om het leven is gekomen. Dat is de officiële verklaring van de politie. Het onderzoek is daarmee definitief afgerond.