Wouwse Plantage

Door geweld omgekomen man in Wouwse Plantage is 58 en komt uit Bergen op Zoom

Foto: Christian Traets Fotografie.

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De man die vrijdagavond zwaargewond werd gevonden in Wouwse Plantage, is een man van 58 uit Bergen op Zoom. Dat heeft de politie bekend gemaakt. De Bergenaar overleed ter plekke. Hij is door geweld om het leven gekomen. Forensische rechercheurs hebben de hele nacht sporenonderzoek gedaan.

De politie kreeg vrijdag rond 21.30 uur een melding over het incident in Wouwse Plantage. Er zou op de Julianaweg een man gewond zijn geraakt door geweld. “Hulpdiensten zijn met spoed daarnaartoe gegaan,” aldus de politie. “Zij troffen de zwaargewonde man aan en hebben tevergeefs geprobeerd hem te reanimeren.”

De forensische recherche is de hele nacht bezig geweest met sporenonderzoek. Agenten hebben ook verklaringen opgenomen van getuigen. Iedereen die vrijdagavond iets heeft gezien of gemerkt in de buurt van de Julianaweg in Wouwse Plantage kan contact opnemen met de politie. Dat kan door te bellen met 0900-8844 of te WhatsAppen naar 06-122.07.006. Anoniem tips doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Lees ook: Man overleden na geweldsincident in Wouwse Plantage