Wouw

Drie dagen voetballen op voetbalkamp Wouw

Vincent Krijtenburg Vincent Krijtenburg

Jeugdige voetbalfanaten kunnen hun hart ophalen op het voetbalkamp in Wouw. De driedaagse activiteit van Voetbalschool Wouw staat in het teken van bewegen, trainen en bovenal plezier hebben.

Het plezier straalt van de kinderen af die vrijdag op sportpark De Doelen rondrennen. Het zweet ook trouwens, maar dat weerhoudt de jeugd er niet van om fanatiek achter de bal aan te rennen en doelpunten te maken.

Het bedrijf Voetbalschool Wouw is zes jaar geleden opgericht door Jorrit Janssen. Tijdens zijn sport-studie aan het CIOS in Goes richtte hij de voetbalschool op. “De eerste twee jaar was heel hard werken en heel veel tijd investeren. Maar ik moet zeggen dat dat zich nu allemaal terug verdiend”, zegt hij terwijl hij trots om zich heen kijkt naar een voetbalveld met daarop 53 deelnemers die uit de wijde omtrek komen.

Janssen organiseert iedere schoolvakantie dergelijke kampen. Hoeveelste kamp deze week plaatsvond weet hij niet precies, maar het moet in de dertig zijn. Ook in de herfstvakantie en zelfs in de kerstvakantie zijn er weer meerdaagse kampen.