Hoogerheide

Drie nominaties voor promotieprijs gemeente Woensdrecht 2018

De Woensdrechtse Promotieprijs ging vorig jaar naar Zorgcoöperatie Putte © Archief ZuidWest Update

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

B&B Friendship, Heemkundekring Het Zuidkwartier en Firma Tummers zijn genomineerd voor de Woensdrechtse Promotieprijs 2018. De winnaar wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie op donderdag 3 januari bekend gemaakt.

De door de gemeenteraad ingestelde nominatiecommissie bestaande uit René Adriaansen (raadslid ABZ), Thierry de Heer (raadslid D66), Frank Dingemans (vanuit de bevolking) en voorzitter burgemeester Steven Adriaansen heeft dit jaar 11 voordrachten beoordeeld. De commissie was unaniem van oordeel de B&B Friendship, de Heemkunde Kring Het Zuidkwartier en de firma Tummers een nominatie verdienen. Het college heeft deze voordracht overgenomen. “Het zijn drie sterke nominaties. De drie genomineerde zijn geworteld in de Woensdrechtse samenleving waarbij vele vrijwilligers en medewerkers vanuit onze gemeente betrokken zijn”, aldus burgemeester Steven Adriaansen.

De “Promotieprijs gemeente Woensdrecht” moet gezien worden als een soort van waardering, aanmoediging en of stimulering voor een persoon, instantie, vereniging of bedrijf uit de gemeente Woensdrecht. Vorig jaar ging de prijs naar zorgcoöperatie Putte.

Lees ook: Zorgcoöperatie Putte wint Promotieprijs Woensdrecht