Heerle

Dronken man uit Heerle bedreigt agent met de dood

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

Een man van 57 uit Heerle is zondagavond voor z’n huis gearresteerd, nadat hij een agent bedreigde. De man was dronken, had ruzie met een buurman over een verkeerd geparkeerde auto en was boos op de agenten. Toen hij uiteindelijk tegen een agent zei dat hij hem zou doden, is hij gearresteerd voor bedreiging.

Door: Bianca van Vugt

De politie heeft zondagavond een dronken man van 57 uit Heerle voor zijn huis gearresteerd voor bedreiging. Agenten waren rond 23.00 uur bij de man aangekomen vanwege een parkeerruzie. De man had zijn auto zo geparkeerd dat de buurman niet weg kon met zijn eigen auto. Maar volgens de verdachte stond de buurman onterecht op zijn plek.

Volgens de politie was de verdachte dronken, erg opstandig en verhief hij meerdere keren zijn stem. Uiteindelijk heeft een agent de auto verzet, zodat de buurman er weer uit kon. Toen de agenten wilden vertrekken, zou de verdachte zijn gaan dreigen. Volgens de politie wilden de agenten er niet op reageren. Maar toen de man één van de agenten aanwees en riep dat hij hem dood zou maken, besloten ze toch hem te arresteren.f