Roosendaal

Drugsdealer en twee drugsgebruikers aangehouden in Roosendaal

Pepijn Vermunt Pepijn Vermunt

In Roosendaal heeft de politie dinsdagmiddag drie mannen aangehouden voor het dealen, het bezit en het gebruik van drugs. De arrestaties werden gedaan na verschillende tips en onderzoek.

De politie en de gemeente Roosendaal krijgen de laatste tijd regelmatig meldingen van drugshandel op straat. Eén van de tips ging over een 20-jarige Roosendaler, die veelvuldig drugs zou dealen. De politie besloot daarom een vooronderzoek te starten. Agenten zagen de man bijna dagelijks verdovende middelen in Roosendaal verkopen.

Tijdens een actiedag van de politie werd de Roosendaler op heterdaad betrapt. De jongeman is naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en wordt verhoord. In de auto van de man werd een verborgen ruimte gevonden met vierduizend euro aan contant geld.

Onderzoek in twee woningen

De politie deed ook onderzoek in twee woningen. In een kelderbox van één van de woningen bleek dat de drugs werd versneden en in kleine zakjes verpakt. Er werden ook twee Roosendalers (19 en 20 jaar) aangehouden. Zij waren drugs aan het gebruiken. In de kelderbox werd 600 gram hennep en 75 gram cocaïne gevonden.

Het geld en de drugs zijn in beslag genomen. Ook de telefoon van de hoofdverdachte is in beslag genomen. De recherche heeft zo inzicht in alle kopers van de dealer en kan gebruikt worden voor verder onderzoek.