Etten-Leur

Duurzaamheid centraal bij Etten-Leurse ondernemers

Etten-Leur-monumentje-Duurzaamheid

Herbert Kats Herbert Kats

Ondernemers uit Etten-Leur en omstreken kleuren dit jaar hun netwerkevenement groen. De bijeenkomst op donderdag 4 juli kreeg als thema De Roode Looper mee. Die uitnodigende naam slaat zowel op het elkaar ontmoeten als op het inspireren tot duurzaam ondernemen. Hoogtepunt is het uitreiken van de Groene Pluim.

Burgemeester Marina Starmans en wethouder Ger de Weert openen het evenement. De Weert kijkt uit naar een inspirerende en geslaagde dag. “De Roode Looper is al jaren een begrip in Etten-Leur. We willen laten zien dat duurzaamheid en ondernemen hand in hand kunnen gaan. We hopen dat deelnemers met nieuwe ideeën en nuttige contacten naar huis gaan.”

Duurzaamheidsprijs

Een van de hoogtepunten moet de uitreiking van de prestigieuze duurzaamheidsprijs De Groene Pluim worden. De gelijknamige stichting beoordeelde de afgelopen maanden diverse bedrijven. De speciale prijs gaat naar een lokale ondernemer die zich op bijzondere wijze inzet voor een duurzamere wereld.

Interactieve sessies

Locatie voor de netwerkbijeenkomst is de Gemeentewerf aan de Hermelijnweg 1. Daar staan verschillende kraampjes opgesteld. Ook zijn er interactieve sessies met interessante sprekers. Ruimte voor ontspanning biedt live muziek en er zijn diverse eet- en drinkgelegenheden. Deze maken allemaal gebruik van lokale en biologische producten.

Meer info en aanmelden via: www.roodelooper.nl.