Bergen op Zoom

Eco-Point reikt prijzengeld uit aan voedselbank Goed Ontmoet

Redactie Redactie

Eco-Point heeft woensdagmiddag een cheque van 1500 euro overhandigd aan voedselbank Goed Ontmoet. Het bedrijf uit Halsteren won afgelopen jaar de Rob Insinger Duurzaamheid Award voor het meest duurzame bedrijf, project, initiatief of productinnovatie. Aan de award is een geldprijs verbonden. Eco-Point besloot het geld te doneren aan de voedselbank.

Ferry Samuels, CEO en eigenaar van Eco-Point, hoefde niet lang na te denken aan wie ze het prijzengeld moesten doneren. “Ik wilde het gelijk aan de voedselbank geven. Het is natuurlijk niet leuk dat ze er zijn, maar ze zijn heel hard nodig. Toch zijn er in deze goede economische tijd mensen die naar de voedselbank moeten. Daarom wilden wij graag het geld doneren aan Goed Ontmoet.”

Dankbaar

Goed Ontmoet was aangenaam verrast toen het hoorde dat het 1500 euro kreeg van Eco-Point. “We zijn erg blij met deze gift van Eco-Point”, zegt voorzitter Jack van Miert. “We kunnen het geld goed gebruiken. We krijgen natuurlijk ons eten gratis, maar we hebben vrachtwagens die vijf à zes keer per week heen en weer moeten rijden, een magazijn, dat moet allemaal doordraaien.” Waar het geld naartoe gaat, weet Van Miert ook al. “We hebben een groot computersysteem en er kunnen wel wat nieuwe laptops bijkomen. Die kunnen we nu mooi kopen dankzij Eco-Point.”