Roosendaal

Eén van drukste wegen van Roosendaal afgesloten voor werkzaamheden

Kaartje: © gemeente Roosendaal

Bianca van Vugt Bianca van Vugt

De gemeente Roosendaal sluit deze week één van de drukste wegen van Roosendaal voor werkzaamheden. Er wordt gewerkt op twee plekken: op de kruising van de Boulevard met de Mauritsstraat en op de Antwerpseweg ter hoogte van de snelweg. Vooral dat laatste zal overlast geven, want hierdoor zijn ook de op- en afritten naar de A58 dicht.

Door: Bianca van Vugt

Het wordt al uitvoerig met borden aangegeven: deze week zijn er werkzaamheden op één van de drukste plekken van Roosendaal. De Antwerpseweg krijgt een nieuwe asfaltlaag. De oude laag is versleten en moet worden vervangen. Daarom is de Antwerpseweg afgesloten van dinsdag 29 september tot en met donderdag 1 oktober.

De Antwerpseweg sluit aan op de snelweg A58. Daarom gaan ook de op- en afritten naar de snelweg dicht. De Antwerpseweg is een belangrijke verkeersader voor meerdere Roosendaalse wijken. Al dat verkeer zal op een andere manier de stad in en uit moeten. Daarom worden er omleidingsroutes aangegeven.

De gemeente Roosendaal is maandag ook al begonnen met werkzaamheden op de kruising van de Boulevard met de Mauritsstraat. De weg is daar afgesloten. Het nieuwe riool van de Mauritsstraat moet worden aangesloten op het hoofdriool in de Boulevard. Die werkzaamheden duren nog tot en met vrijdag 9 oktober. Ook hier wordt een omleidingsroute aangegeven.