Tholen

Energiemarkt in gemeentehuis Tholen op 7 maart

Foto: Shutterstock

Han Verbeem Han Verbeem

De gemeente Tholen houdt donderdag 7 maart een energiemarkt in het gemeentehuis. Tussen 18.00 en 20.00 uur kunnen geïnteresseerden aan het Hof van Tolen 2 vrij binnenlopen om informatie te vergaren. Professionals en deskundigen beantwoorden vragen over duurzaamheid en energiebesparing.

Veel mensen zijn nog niet volledig op de hoogte van de mogelijkheden om hun huis te verduurzamen en zo energie te besparen, zo stelt een woordvoerder van de gemeente Tholen. “Daarom organiseren we deze speciale energiemarkt voor onze inwoners, waar iedereen van harte welkom is.” Tijdens deze infomarkt geven lokale ondernemers advies over diverse energiebesparende maatregelen die toegepast kunnen worden in en rondom het huis.

Coaches

Diverse organisaties en bedrijven zijn die avond op het Thoolse gemeentehuis vertegenwoordigd, waaronder een afvalcoach die advies geeft over afval scheiden. Ook woningcorporatie Stadlander geeft huurders energietips, en tuincoaches maken duidelijk hoe je een tuin duurzaam en klimaatbestendig kan inrichten. Daarnaast zijn er installatiebedrijven en leveranciers van onder meer warmtepompen, airco’s, LED-verlichting, zonnepanelen, thuisbatterijen, en laadpalen.