Bergen op Zoom

Ernst en Bobbie brachten bezoek aan Bergen op Zoom en Hoogerheide

Redactie Redactie

Het komische duo Ernst en Bobbie reed woensdag 8 februari door Bergen op Zoom en Hoogerheide met de Soepkippen limousine. Dit in het kader van de spaaractie van Jumbo. Met deze spaaractie is het mogelijk om kaartjes te winnen voor de show van Ernst, Bobbie en de rest op 8 april in de Stoelemat in Bergen op Zoom.

Ernst en Bobbie brachten een bezoek aan de Bergse basisscholen de Kreek en de Lodijke en aan basisschool de Dobbelsteen in Hoogerheide. De kinderen stonden al klaar om hun idolen te ontvangen en ze waren door het dolle heen toen ze de limousine aankwam. Vanuit alle lokalen vlogen de kinderen naar het raam toe om hun helden een warm welkom te geven. Van elke school mochten twee kinderen meerijden in de Soepkippen limousine en vragen stellen aan het duo. De leerlingen waren goed voorbereid en stelden rake vragen aan Ernst en Bobbie.

De spaaractie is ingezet door Jumbo ondernemers uit Bergen op Zoom. Bij elke 15 euro aan boodschappen krijg je een spaarzegel en bij tien spaarzegels win je een kaartje. Elke week worden een aantal producten uitgekozen waarbij je extra zegels krijgt.