West-Brabant

Extra editie M² geheel in het teken van coronanieuws

Hans-Jorg van Broekhoven Hans-Jorg van Broekhoven

Op donderdag 19 maart zendt ZuidWest TV een extra editie uit van de talkshow M². Deze staat geheel in het teken van wat de uitbraak en bestrijding van het coronavirus betekenen voor onze regio. Aan tafel onder meer bestuurders en vertegenwoordigers van de medische wereld, onderwijs en ondernemers.

Maarten van den Boom en Michel van Loon ontvangen in deze ingelaste editie van M² onder meer Han van Midden, de burgemeester van Roosendaal, en Conny Helder, bestuursvoorzitter van zorginstelling tanteLouise. Namens Bravis schuift bestuurder Bianka Mennema aan en de kinderopvang is vertegenwoordigd door Stephane Cerero, bestuursvoorzitter bij LPS KOM.

Curio is er ook en stuurt voorzitter Rob Neutelings. Of de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant aanwezig is, horen we hopelijk woensdag. Vanzelfsprekend is deze eveneens uitgenodigd. De huisartsen komen aan het woord via Jan Verbaal, voorzitter van de Stichting Huisartsenposten West-Brabant.

Ondernemers en de voedselbank

We besteden ook aandacht aan andere zaken die spelen door deze gezondheidscrisis. Te gast zijn daarom Bas Veldhuizen, manager van een Jumbo supermarkt, en voedselbank-voorzitter Corry Damen. Andersom zijn veel ondernemers, zéker in de horeca, gedupeerd. Daarover vertelt René Vermeulen, chef-kok en eigenaar van restaurant het Spuihuis.

Het wordt een uitzending die veel aspecten van de corona-actualiteit behandelt, we willen je helemaal bijpraten over hoe we er als regio voor staan. Mis het niet! M² begint om 21.00 uur.