Bergen op Zoom

Extra (nacht)bussen tijdens Carnaval in Roosendaal en Bergen op Zoom

Anne van Egeraat Anne van Egeraat

De Bob zijn tijdens Carnaval? Dat hoeft niet. Busmaatschappij Arriva zet namelijk extra (nacht)bussen in tijdens de carnavalsweek. Van vrijdag 17 februari tot maandag 20 februari vertrekken de bussen vanuit zowel Roosendaal als Bergen op Zoom naar verschillende omliggende dorpen.

Eerder werd al bekend dat er extra bussen in en rondom Bergen op Zoom rijden. Vanuit daar rijdt bus 804 naar Huijbergen, bus 805 naar Ossendrecht, Hoogerheide en Putte. Bus 810 rijdt naar Halsteren, Steenbergen en Dinteloord. Ook rijdt er een bus naar Roosendaal, Heerle en Wouw, namelijk bus 812.

Lees ook: Alle Krabben veilig naar huis tijdens Vastenavend: Arriva zet extra bussen in

Ook in en rond Roosendaal rijden extra bussen. Zo rijden de bussen 835 en 836 naar verschillende wijken in de stad. Bus 834 gaat naar Wouw, bus 837 naar Nispen en bus 838 rijdt naar Oud Gastel. Hoe laat al deze bussen rijden is terug te vinden op de website van Arriva.

Vervoerbewijs

Het is tegenwoordig een stukje makkelijker om de bus naar huis te pakken. Sinds kort kan er namelijk ingecheckt worden met een betaalpas. Een OV-chipkaart of kaartje zijn dus niet meer perse nodig. Natuurlijk kunnen die ook gewoon nog gebruikt worden. Contant betalen is echter niet mogelijk.