Tholen

Extra proeflessen jeugd bij sport- en cultuurverenigingen Tholen

Stockfoto: Pixabay

Han Verbeem Han Verbeem

Kinderen in de gemeente Tholen, van 4 tot 13 jaar, hebben opnieuw de mogelijkheid om zich aan te melden voor extra proeflessen bij diverse sport- en cultuurverenigingen. Bijna alle proeflessen zijn gratis. Vooraf aanmelden is verplicht via de website. De eerste proeflessen gaan maandag 18 maart van start.

Deze proeflessen bieden kinderen de kans om te ontdekken welke activiteiten het beste bij hen passen. De basisscholen die deelnemen aan dit project ontvangen deze week informatie over de beschikbare proeflessen, zo laat een woordvoerder van de gemeente Tholen weten: “Dankzij de inzet van de betrokken verenigingen is er een gevarieerd aanbod van proeflessen beschikbaar. Deze lessen zijn een laagdrempelige manier voor kinderen om kennis te maken met verschillende sport- en cultuurverenigingen.”

Sport- en Cultuurboekje

De proeflessen vormen een aanvulling op het Sport- en Cultuurboekje, dat vorig jaar in september aan bijna alle basisscholen in de gemeente Tholen is  uitgereikt. In dit boekje presenteren de Thoolse sport- en cultuurverenigingen zich aan kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Het digitale boekje is ook online te bekijken.